Gå til hoved-indhold

TV: Bådejer Allan Jensen reddede 21 liv på Utøya

Allan Jensen var en helt i et virvar af massemord og kaos, og en mand som trodsede al sund fornuft og sejlede mod øen for at redde de unge fra Breiviks kugler.

TV-drama: Rundt om jorden på 45 dage

Banque Populaire der har rekorden rundt om jorden har produceret en video, der belyser turen fra de dramatiske og spændene vinkler

Niels Jeppesen: Xp 33 bliver ny trendsætter

De 30 første Xp 33 koster 955.000 kr. i intropris. Båden, der flyder i 2013, har 15 procent mere sejlareal, men er alligevel 70 procent mere stabil. Xp 33 er 10 procent hurtigere end en X-99.

Boatclub lystbådeværft vil sætte flere både i søen

Boatclub runder på søndag 1 års drift. Lystbådeværftet i Kolding har haft en fornuftig start med 25 både til opbevaring og nye anlægsinvesteringer.

Martin Kirketerp underviser på Oure

OL-guldvinder og Volvo Ocean Race-sejler er ombejlet. Nu skal Kirketerp undervise 30 elever på OURE HØJSKOLEs sportslinje, der har OL-uge.

Xp33 på vej hos X-Yachts

Det italienske Fara Vela har skaffet tegninger af X-Yachts nye Xp33, det skriver vores venner på blur.se

Garmin får nu On-board servicecenter i Danmark

BM Marine Service i Køge bliver det første autoriserede Garmin On-board servicecenter i Danmark.

 

DS-kommunikationschef Christian Borch stopper

Dansk Sejlunion satser ekstra på kommunikation i år, men nu stopper deres vigtigste kort i et OL-år, erfarer minbaad.dk.

W3 forsynes nu med maling fra Tempo Bådudstyr

W3 på Østerbro i København har med Tempo Bådudstyr indgået samarbejde, så W3 kan sælge mange af de mest benyttede malervarer til forårsklargøringen.

 

Fransk AC hold trækker stikket til Americas Cup

Grundet finansielle problemer trækker det Franske hold sig fra Americas Cup. Det sker lige op til World Series stævnet i Napoli