Gå til hoved-indhold

Bavaria 44 fra Ishøj med 1,3 ton hash i lasten

En dansk Bavaria 44, undervejs fra Marokko til Skandinavien, er opbragt i Frankrig med 1,3 tons hash i lasten, en stak af, skriver eb.dk.

Sejlerfamilie og gaster løslades måske i denne uge

De somaliske pirater, der i mere end et halvt år har holdt syv danskere som gidsler, venter fortsat på, at den aftalte løsesum bliver udbetalt. International flådestyrke har nu familiens 43 fods Ing.

Derfor indgår eb.dk og minbaad.dk et samarbejde

Minbaad.dk vokser efter samarbejdet med Ekstrabladet.dk. - De mange nye læsere er vigtig for et annoncebaseret medie, siger minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen.

Beruset sejler skabte opmærksomhed i Lillebælt

Fynboer så undrende til, da et sejlskib søndag eftermiddag dinglede forvirret rundt midt ude på Lillebælt.

Udbud stiger - priserne i bund på brugte både

Den våde sommerferie har fået mange tanker igang hos sejlerne, men det er helt normalt siger Tempo Bådsalg. - Mange sætter deres både til salg efter sommerferien, lyder det.

Se ny Hanse 385 på Orust - 4 timer fra Kbh

På Orust er der verdenspremiere på Hanse 385 og den danske importør Morten Nielsen er mødt op med flere af de tyske både.

Nautilus Marine ny webshop til bådfolket

Nautilus-marine.dk er en nyetableret webshop der henvender sig til lystbådsfolket, fortæller chefen Allan Lydersen fra Nørre Sundby.

 

Se på nye Arcona i Hundige på lørdag og søndag

Princess Danmark og Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau laver bådudstilling og åbent hus med motorbådene Princess og Saga samt Arcona sejlbåde og Wayfarer joller.

Se Eclipse sejle fra Hamborg

Da Roman Abramovichvs superyacht, på 170 meter, sejlede fra Hamborg sidste år, gav det stor opmærksomhed. Se video.

Færre redningsopgaver i sommeren 2011

En koldere og mere regnfuld juli er formentlig en af årsagerne til, at sommeren i år har budt på færre redningsopgaver for helikopterne end sidste år.