Gå til hoved-indhold

Hempel planlægger et kontrolleret exit fra Rusland

Virksomheden ser ikke andre udveje end at forlade Putins krigsførende land. I øjeblikket overvejer Hempel forskellige scenarier for tilbagetrækningen.

Ud til samme grundstøder tre gange - ville ikke slæbes fri indtil politiet kom

En lystsejler ville egentlig ikke trækkes af grunden i dag. Det var Syd- og Sønderjyllands Politi ikke enige med ham i, så Marinehjemmeværnet fra Sønderborg var ude ved ham tre gange.

 

Danmarks største bådmesse Boat Show Denmark vender tilbage i 2023

Corona er fortid i Danmark, så nu skal der atter udstilles indenfor. Datoerne er på plads for bådentusiasterne. Det bliver i to weekender den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023 i Fredericia.

 

Tocifrede hastigheder med ny First 36 med kæmpe skrogvolumen

En helt ny sejleroplevelse åbner sig, når du let kan opnå tocifrede bådhastigheder med den moderne First 36, der er udviklet og bygget hos Seascape i Slovenien i samarbejde med Beneteau. Båden er ikke billig, men har hotte linjer. Generelt er nye både steget meget i pris.

 

My Song - én af verdens mest luksuriøse kap-både, der gik tabt

Den 130 fod lange Baltic-båd tilbød høj komfort om læ og tog samtidig sejre hjem på kapsejladsbanen. I 2019 blev båden ødelagt under transportsejlads.

Tjen penge på at udleje din båd med Rent, der tilbyder en privat-til-privat udlejningsplatform af både

Skipperi, der sidste år startede båddelingstjeneste i Danmark, udvider nu med bådudlejningsplatformen Rent. Ligesom vi kender det fra boliger, biler og fritidshuse, kan Skipperi med lanceringen af sin nye platform hjælpe private bådejere med at udleje deres båd i alle størrelser.

Stort antal containere ryger i vandet hvert år - Mærsk tabte 962 containere i 2021

Enhver sejlers frygt er at ramme en container. Samtidig vil FN's søfartsorganisation IMO gøre op med tab af containere på fragtskibe, som har konsekvenser for både havmiljø, dyr og virksomheder. Endnu en gang er et stort antal containere forsvundet i havets dyb.

70 drukneulykker i Danmark i 2021 - 16 procent faldt i vandet fra et fartøj

Ulykker, hvor mennesker faldt i vandet ved et uheld eller var alene i vandet, dominerer druknestatistikken. 16 procent faldt i vandet fra et fartøj. Fartøjer omfatter blandt andet færger, lystbåde, joller, kajakker, kanoer og SUP.

Hallberg-Rassy-båd sendes ud i rummet - joint venture med SpaceX

Rumskib får nu en ny betydning, for det svenske bådeværft Hallberg-Rassy har startet et joint venture med SpaceX. Når man sender raketter ud i rummet, kan disse raketter ikke være for lette, men har brug for en form for tung belastning for at fungere korrekt.

Casper Steinfath vil padle 1400 kilometer Danmark Rundt på et SUP-board

Den 28-årige verdensmester i paddlesurfing, der før har krydset Kattegat, sætter fra land fra stranden i Klitmøller lørdag morgen. En kuling venter ham allerede efter få dage. Alle kan følge hans tur på GPS. Se ruten og hvornår han er i din by. Casper håber at få talt med mange.