Gå til hoved-indhold

Indbrud i to både i Faaborg - stjal kontanter og værktøj

Der har været ubudne gæster i Faaborg ved to både.

131-fods skonnerten Vagrant kåret som årets bedste renoveringsprojekt

I 2017 blev den 100 år gamle sejlbåd sat på værft i Holland. Resultatet er imponerende og hædres nu med prisen "Best Rebuilt Yacht". Få link til video og billeder af projektet.

Tidlig julegave til sejlerne fra M/S Museet for Søfart i Helsingør

Museumsglade sejlere kan frem til nytår spare penge på besøget hos søfartsmuseet i Helsingør. I hverdagene er det samtidig muligt at få en gratis rundvisning, ligesom gæsterne frit kan forsyne sig med kaffe og the.

Dragonfly 40 vælter sig i nomineringer

Dragonfly 40 fra Skærbæk er journalisternes darling. Luksustrimaranen er nomineret til at være årets flerskrogsbåd 2021 hele fire steder. Se billeder og video af båden, der koster fra 5,2 mio. kroner.

 

Eksperter har udpeget de 20 bedste sejlsportsfotos fra to årtier

80 billeder er kogt ned til tyve fotos, der har muligheden for at tage den efterfragtede pris som årets sejlsportsfoto siden årtusindskiftet. Vinderen offentliggøres den 24. november. Få link til de tyve udvalgte fotos.

Praktiske råd når båden skal overvintre i vandet

Langt fra alle sejlere tager deres båd på land lige nu. Her er derfor råd til, hvordan din båd skal overvintre i vandet. Få kraftigere tovværk, oplad batterierne, tag hynderne med hjem, undgå fugt og meget andet.

Aarhus-sejler Thomas Iermiin 'ny' forhandler af Elan Yachts

Floor Yachts og Thomas Iermiin startede forhandlingen af Elan Yachts sammen i 2019. Nu er Egå-sejleren Thomas Iermiin, efter et godt samarbejde med Floor Yachts, gået solo med Yachting Denmark.

Donation fra Øresundsklubber til Dansk Søredningsselskab går til fem overlevelsesdragter

41 Øresunds-sejlklubber støttede for nylig Dansk Søredningsselskab med en donation på 60.000 kr. Pengene skal gå til overlevelsesdragter, forklarer bestyrelsesformand for Dansk Søredningsselskab, Steen Winglet til Minbaad.dk.

Liebhaverkøb: Verdens største carbon-sejlbåd på 177 fod har flygel ombord

En båd udover det sædvanlige. Pink Gin VI sælges nu for et svimlende millionbeløb med moderne 3Di-sejl, carbon-mast og overdådige møbler.

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er man ærgerlig over, at Fredericia Boat Show 2021 ikke afholdes. Beslutningen er dog forståelig grundet Covid-19. - Vi har derfor taget konsekvensen og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.