Gå til hoved-indhold

Ny bådbrand ved Aarhus - to motorbåde og en sejlbåd totalskadet i Egå - brand ser påsat ud

Klokken 04.23 fik Østjyllands Politi en alarmmelding om, at flere både var i brand på Egå Marina ved Aarhus. Vores fotograf Peter Brøgger er på havnen og forklarer, at det ligner to påsatte brande. En Sea Ray og en Folkebåd er blandt andet brændt ned.

Mand kunne ikke komme op i sin båd - Beredskab Fyn kaldt til en mulig drukneulykke ved Assens

Da sejler faldt i vandet, råbte han om hjælp, hvilket ´ blev hørt af personer i en båd, der kom sejlende forbi. Manden blev hevet ombord ved Toro, syd for Assens.

Drabant 22 får fikset kahyt for småpenge

Se i billedserie, hvordan Simon Istrup forvandler en træt Drabant 22 med ny maling og nye hynder for i alt 9.000 kr. Lemvig-sejleren forklarer til Minbaad.dk.

Kinesisk fragtskib anklaget for at smide to personer over bord

De blinde passagerer, som var klatret ombord, mens skibet lå i havn, måtte tilbringe to døgn på havet. De påstår de nødstedte ifølge de sydafrikanske myndigheder, der nu undersøger sagen.

Gransegel i Malmö producerer sejl om dagen og syr beskyttelsesdragter om natten

Alle sejl er sat ind i kampen mod coronavirus. I Malmø sys dragter fra kl. 19 til 04 om natten, mens Oslo-afdelingen har omlagt hele produktionen.

Speedbådssejlere jagter legesyg delfin i Svendborgsund

- Det har været helt slemt her i påsken med folk i speedbåde, som har jaget delfinen, som jeg kalder Delle. Udover at nogen direkte jagter ham med fuld fart, har delfinen ofte været omringet af 5-10 både, fortæller X-79-sejler og ven til delfinen.

Genåbningen af Sejlerdanmark udskudt - regeringens godkendelse mangler

DIF's forslag om en genåbning af udendørsidrætter faldt ikke i god jord på Christiansborg. Derfor må sejlerne foreløbigt vente til den 10. maj, inden klubhuse og aktiviteter atter genåbnes. Læs også de opdaterede retningslinjer for sejlere.

 

Pas på når du bundmaler - biocider kan give kraftige allergiske reaktioner ved direkte kontakt

De fleste bundmalinger indeholder giftstoffer (biocider), der kan give kraftige allergiske reaktioner ved direkte kontakt, fortæller Miljøstyrelsen, der har gode råd.

Falsk nødblus sendte redningshelikopter på vingerne i Aabenraa - 19-årig anholdt

Lørdag aften kom meldinger om et nødblus ud over Aabenraa Fjord, som resulterede i, at en redningshelikopter kom i luften, en ambulance stod klar, og beredskabet satte en båd i vandet.

Sælg din båd gratis på Mitbaadmarked.dk - nu sælges en Triss Magnum til foræringspris

De, der ikke har fået en fyreseddel og ikke kommer ud at rejse i år pga. corona, kan eksempelvis købe en velholdt Triss Magnum fra Greve Marina.