Gå til hoved-indhold

Brev til skatteminister Bødskov: Der snydes med forsikringsafgift via udlandet - forsikringsafgiften bør afskaffes

Der tegnes fortsat kaskoforsikringer i udlandet, uden at der betales forsikringsafgift til den danske stat. Omfanget er stigende for større lystbåde, hvor de mest markante besparelser er at opnå ved ikke at betale forsikringsafgiften. Læs brev fra Danske Tursejlere og Dansk Sejlunion.

Ugens svinetræning uden for fitnesscentrene: Squat-øvelse - den SKAL med

Jens Bojsen-Møller og medforfatter viser, hvordan du kommer i form. Squat er obligatorisk, lyder det fra sejleren og idrætsprofessoren, der har skrevet bogen Svinetræning, der igen er aktuel, da fitnesscentre er lukket pt. grundet corona.

M/S Museet for Søfart får 21 millioner til nye udstillinger om teknologi og omstillingsparathed

Med nye fondsmidler kan M/S Museet fejre 10-års fødselsdag med åbningen af nye udstillinger med fokus på søfartens evne til at omstille sig til ny teknologi.

44 år gammel LM 22 blev som ny efter lærling fra Walsteds Baadeværft tog fat

- Jeg er til små både, de er billige i drift, og der er fin plads i en LM 22 til min kæreste og jeg, siger den 26-årige bådebyggerlærling Karl-Emil Bøgh, som vi besøgte hos Walsteds på Thurø. Se vores video-interview med fynboen, der giver en rundvisning, samt før- og efter-billeder.

Bavaria C42 vinder European Yacht of the Year på grund af komfort og sejlegenskaber

Og vinderen er... Det var mottoet for Bavaria C42 ​​den 22. januar. Den tyske båd vandt en af de store priser inden for bådindustrien, European Yacht of the Year 2021 i cruiser-kategorien. Se også Minbaad.dk's testvideo af båden, der lige nu kan købes i Risskov.

 

Covid-19 aflyser udsat boot Düsseldorf-udstilling i april

Verdens største bådudstilling, boot, blev først aflyst i januar 2021. Derefter blev det flyttet til april, men nu er denne begivenhed ligeledes aflyst. Næste udstilling i Düsseldorf med både bliver derfor i januar 2022. Aflysningen er ærgerlig, da den sker i en kæmpe opgangstid for lystsejlads.

Frederik Erk får dusør for med motor at sprøjte vand på brændende sejlbåd på Amager

Trods varmestrålingen fra en brændende 35-fods sejlbåd formåede Frederik Erk at lave en agterfortøjning til et par pæle, hvorefter han trimmede RIB-bådens motor i en vinkel, så han kunne sprøjte vand på flammerne. Nu hædres han af politiet.

Floor Yachts i Randers ny importør af italienske Grand Soleil

Den erfarne bådhandler Michael Floor står nu for importen af de italienske fuldblods kvalitets-sejlbåde, der tilbyder tre linjer: Long Line Cruise fra 42 til 52 fod, Performance Line på mellem 34 og 58 fod samt Grand Soleil Custom fra 60 til 80 fod.

Fra smørtenor til dansk viking: Jan Møller forklarer om ny German Frers 50

WiFi-signaler fra AIS-transponderen kommer ikke ud af solo-jordomsejler Jan Møllers nye båd, da kulfiber ikke lader radiosignaler passere. Samtidig mangler italieneren gribe- og håndlister, forklarer Møller om sin 50 fod lange båd, der i efteråret blev sejlet hjem fra Italien.

T28 - prisbillig svensk trimaran i 100 % kulfiber

Kun 1,1 ton vejer den nye, svenskbyggede T28, der er skabt til kapsejlads og ture i skærgården. For at gøre båden så tur-venlig som mulig sejles med selvslående fok, som udskiftes inden kapsejladsen.