Gå til hoved-indhold

Respekteret bådebygger Thorvald Walsted blev kun 74 år

Thorvald Walsted, søn af Aage Walsted, drev indtil 2012 Walsteds Baadeværft på Thurø med søsteren Sonja Walsted. - Thorvald var en hædersmand og en af de bedste bådebyggere i sin tid, siger kollegaen fra Aalborg, Niels Mathiesen.

Gratis data om havtemperaturer og vandstandsmålinger frigives af DMI

Målingerne kan øge sikkerheden og hjælpe med sejladsplanlægningen. Særligt det maritime erhverv får glæde af de nye data.

13 meter sejlbåd brændt i Nordhavn i København

Branden i sejlbåden er slået ned (på Baltikavej) og vi er i gang med at forhindre brand- og røgspredning til indtilliggende både og lagerhal. Vi bliver på stedet i yderligere 1-2 timer, skrev Hovedstadens Beredskab søndag.

Danske Tursejlere fik 1.700 nye medlemmer i 2020 - super 2021 i sigte

Danske Tursejlere har budt mere end 1.700 nye medlemmer velkommen, en stigning på ca. 50 procent i forhold til samme periode sidste år. "Det får mig til at sige: ”Vi får et super år”, lyder det fra Leif Nielsen fra sin udkigspost i Danske Tursejleres hovedkvarter i Nyborg.

Corona får Marinetorvet i København og Haslev til at flytte mere salg online under Black Friday

I år flytter Marinetorvet meget af salget online for at minimere risikoen for coronasmitte på Black Friday. Alle nedsatte varer bliver lagt online på virksomhedens hjemmeside og natten til den 27. november 2020.

Indbrud i to både i Faaborg - stjal kontanter og værktøj

Der har været ubudne gæster i Faaborg ved to både.

131-fods skonnerten Vagrant kåret som årets bedste renoveringsprojekt

I 2017 blev den 100 år gamle sejlbåd sat på værft i Holland. Resultatet er imponerende og hædres nu med prisen "Best Rebuilt Yacht". Få link til video og billeder af projektet.

Tidlig julegave til sejlerne fra M/S Museet for Søfart i Helsingør

Museumsglade sejlere kan frem til nytår spare penge på besøget hos søfartsmuseet i Helsingør. I hverdagene er det samtidig muligt at få en gratis rundvisning, ligesom gæsterne frit kan forsyne sig med kaffe og the.

Dragonfly 40 vælter sig i nomineringer

Dragonfly 40 fra Skærbæk er journalisternes darling. Luksustrimaranen er nomineret til at være årets flerskrogsbåd 2021 hele fire steder. Se billeder og video af båden, der koster fra 5,2 mio. kroner.

 

Eksperter har udpeget de 20 bedste sejlsportsfotos fra to årtier

80 billeder er kogt ned til tyve fotos, der har muligheden for at tage den efterfragtede pris som årets sejlsportsfoto siden årtusindskiftet. Vinderen offentliggøres den 24. november. Få link til de tyve udvalgte fotos.