Gå til hoved-indhold

Sejler-tv i corona-tiden: Over Atlanten sæson 2 får premiere søndag

Jesper Bank, Martin Kirketerp og seks kendte danskere satte i november kurs mod Caribien. En tur, der udfordrede deltagerne til det yderste. Følg langturssejladsen på Kanal 5 og Dplay.

 

Sejlerskolen Watergames kommer nu med online duelighedskursus - undervisning med video

Landets uddannelsesinstitutioner er lukkede for tiden, og coronavirus holder også mange lystsejlere væk fra fritidssejleruddannelserne. Watergames har derfor arbejdet hårdt for at få nyt online duelighedskursus klar til lystsejlere.

BREAKING: Dansk Sejlunion forlanger, efter regeringens ord, at klubhuse lukkes i hele landet

Det er ikke længere tilladt at mødes i sejlklubberne, understreger direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche, der følger regeringens råd. I et enkelt tilfælde har direktøren taget kontakt til lokal klubformand.

- Et klubhus er en idrætsfacilitet, siger Lerche til minbaad.dk.

IOC holder fast i de oprindelige OL-planer for 2020

Efter et møde tirsdag ynder den olympiske komité fortsat at afholde verdens største sportsbegivenhed til sommer. 43 % af OL-pladserne er endnu ikke uddelt.

Skoleskibet Danmark dropper Atlant-kryds og OL pga. corona - kurs mod Frederikshavn

Eleverne sendes hjem, og deltagelsen i De Olympiske Lege i Tokyo droppes. Det er igen coronavirussen, der sætter en aktiv stopper for sejlads.

Urolige for lystsejlere: Marinehjemmeværnet redder stadig liv trods corona

Marinehjemmeværnet i Vordingborg blev lørdag aften kaldt ud på en redningsaktion. Selvom alle aktiviteter, der indebærer fysisk fremmøde, er aflyst, så er de frivillige besætninger i Marinehjemmeværnet stadig på beredskab.

 

Bådværfter og sejlmagere kæmper for at holde produktionen oppe efter coronavirus

Minbaad.dk har i dag talt med Horsens Yachtværft, X-Yachts og Elvstrøm Sails. Flere er sendt hjem, mens de fleste fra produktionen arbejder og skærmes af fra coronavirus, der ellers kan lægge virksomhederne ned. Bådhandler Reese Marin tager også forbehold.

Stormende kuling fra vest og orkanstyrke i dag torsdag ved jyske vestkyst

Stormen Laura er på vej. Det starter allerede fra morgenstunden torsdag og kulminerer omkring middag med middelvind af stormende kuling fra vest, med vindstød op til stærk storm, fortæller DMI.

 

Sæt din båd gratis til salg på vores nye, moderne bådmarked

Funktionaliteten er nu i top på Mitbaadmarked.dk, hvor man fx kan lægge ti billeder op af sin båd. Siden, der drives af webbureauet Webto og Minbaad.dk/Motorbaadsnyt.dk, er optimeret til alle platforme, så det virker på tablet, smartphone og pc. Søgeagent findes også.

Dufour 530 - franskmand med masser af plads og naturligt lys i kahytten

Dufour Yachts viste en ny Dufour 530 frem på boot-udstillingen i januar. Nu er de første sejlbilleder dukket op af den fem meter brede, men flotte dame. Vi var om bord i båden. Dufour-bådene er både til tur, lidt ræs og charter. Se fotos.