Gå til hoved-indhold

Pristjek: Gæstepladser i Kattegat er dyre

Vi har bevæget os lidt længere nordpå, og kigget på havnepriser i Kattegat-havnene. Og så har vi fundet en ny havnelods på nettet.

Delfiner og skypumper

Sommerture er sjældent uden dramatik. I den vestlige skærgård ved Göteborg og i Kattegat, fik vi set både delfiner og skypumper, og blev overvåget af mystiske folk med kikkert. Det fortæller Katrine Bertelsen fra minbaad.dk

Strøm, modvind og tidevand

Det fjerde og sidste rejsebrev fra Karen og Jørgen Andreasen tager turen tilbage igennem Caledonian canal, og tilbage over Nordsøen.

Whisky, fårehunde og venstrekørsel

Det tredje rejsebrev fra Karen og Jørgen Andreasen tager os med på tur i farvandet mellem Skotland og Irland.

Loch Ness i bidende kulde

Andet rejsebrev fra Karen og Jørgen Andreasen, der nu i deres Albin Alpha har krydset Nordsøen og er kommet til Skotland.

Bogkonkurrence: Fra Frankrig til Danmark på tømmerflåde

Steen Larsen har fanget dette noget besynderlige fartøj i Rørvig Havn.

Fyrværkeri på Øresundsbroen i aften

Torsdag den 1. juli er er det 10 år siden, Øresundsbroen blev indviet. Fødselsdagen fejres med at stort fyrværkeri og lasershow.

Fra Holbæk til Skotland

Tag med Karen og Jørgen Andreasen på tur over Nordsøen og tilbage igen. De har sendt os deres rejseberetning, og deltager dermed i konkurrencen om Jan Bertelsens bog, “Passatvind og flyvefisk”

Passatvind og flyvefisk: Anmeldelse

Tag med Jan Bertelsen på to års intensiv sejlads jorden rundt.

Få rabat i havnen - pristjek

Rigtig mange sejlere sætter i disse dage kursen mod det sydfynske. Vi har taget pulsen på gæstepriserne og fundet rabatten. Og så har vi sørme fundet havnelodsen på nettet.