Gå til hoved-indhold

Prøv sejlads på Nilen

I denne uge var minbaad.dk på Nilen og se på sejlbåde i Luxor i Egypten, hvor vi oplevede historiens vingesus. Det virkede, bortset fra sandstorm den sidste dag. Se billeder fra Nilen og Det Røde Hav.

Just do it - de syv have kalder på D I G

Langturs-sejlernes FTLF har 25 år på verdenshavene. Det fejres med jubilæumstur til Tortola, BVI til april. Var det noget?

 

Drømmer du om langtur?

Langturssejlernes Karsten Pennov, kan virkeliggøre din tursejlads ud i verden. Mød FTLF på Både i Bella.

Sunway Seatravel nu med svensk forbindelse

Sunway Seatravel overtager agenturet for Navigare, så Ebeltoft-firmaet nu er eneforhandler af charterbåde fra Navigare, Sveriges største bådudlejningsfirma. Fotograf fra Albatroz er også hyret.

Blærerøven: Undgå gæster i sommerferien

Mads Barner-Christensen fortæller til metroXpress, at gæster kun skal inviteres om bord i korte, afmålte perioder. Se også video fra Tuborg Havn.

Lej båd på azurblåt vand

Var det noget med drinks på? Ferien til Rhodos kan hurtigt forvandle dig til skipper på eget skib, hvis du hiver cirka 12.000 kr. frem.

Laura sejler måske snart

14-årige Laura Dekker, der vil være yngste solo-jordomsejler, ser ud til at blive det snart.

Vilde Laura er fundet - stak af til Caribien

Sejlerpigen, 14-årige Laura Dekker, er efter tre døgns eftersøgning fundet på øen St. Maarten på de hollandske Antiller.

 

14-årig sejler forsvundet

Laura Dekker ville med "Hurley 800" sætte rekord som den yngste i en verdensomsejling. Nu har teenageren været forsvundet siden fredag. Det skriver nyhedsbureauet AP.

 

Jens og familien oplever verden til søs

IMX 40 har nu krydset Atlanten. Læs ny beretning fra jordomsejlingen, hvor Kerteminde-familie Mohr Ernst møder vulgære både i Carribien.