Gå til hoved-indhold

Populært webinar om sejlads i koldt vand

Hvad er det, som er så dragende ved at sejle i koldt vand? Hvad får folk til at vælge Caribien og og Stillehavsøer fra og i stedet sætte kurs mod Grønland eller Alaska? Det kan du få svaret på i et kommende, gratis webinar. Det første starter den 21. januar, arrangeret af Thomas Veber.

Dansk sejlerfamilie på langturssejlads i en corona-tid: Verden er stadig mest god

Troels og Sanne og deres datter Sally Lou på dengang tre et halvt år stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019. De har planlagt tre års jordomsejling og er nu - efter halvandet års sejlads - nået til Nuku Hiva. Cille Rosentoft har talt med familien.

 

Rønnows klumme: Længe leve den ”skæve” kreativitet!

Sejlerfolket er et idérigt folkefærd. Mange gange har vi set de mest ”hitte-på-somme”-løsninger på tiltakling eller udstyr og aptering på både.

Rønnows klumme: Vi skal huske alle røverhistorierne

Når sejlere er sammen, kan der opstå historier, så hårene rejser sig – og de bliver ikke dårligere med årene. Claus Rønnow fortæller selv en historie.

Tursejlerkendisser fikser deres 40 fods sejlbåd Nandjii uden IKEA-look

Australske Yoshi, Bonita og hunden Marley sejler på fjerde år jorden rundt. Lige nu er trioen i Thailand. Her viser Yoshi, hvordan han river beklædning af og monterer nyt.

TV-kok Ditte Julie Jensen efter 21 dages tur over Atlanterhavet med Bank: Aldrig har jeg været så udfordret

Iværksætter, forfatter, foredragsholder og TV-kok Ditte Julie Jensen sejlede 26. november ud fra Lanzarote med Lars Løkke Rasmussen, Johannes Nymark, Sarah Bro, Umut Sakarya og Felix Smith. Tredje sæson af Dplay-programmet ‘Over Atlanten’ vises til foråret.

Mere kold eventyrsejlads med Erik Aanderaa i Norskehavet - bølge målt til 25,6 meter

Den norske viking og eventyrer har netop sendt sin femte video ud fra sejladsen i Norskehavet. En tur, der ikke er for børn eller kuldeskær typer. Se, hvordan han kæmper med sine mange udfordringer om bord på sin 35-fods sejlbåd. En bølge, Draupner-bølgen, er målt til 25,6 meter.

Køber L-23 i Køge og sejler hjem til Hou i isnende kulde og sydøstlig blæst i mørkt decemberdøgn

Kæææft hvor er det koldt altså… Til gengæld mørkt og vådt udenfor. Pokker ta’ den danske vinter og fanden ta’ corona. Nå. Videre. Imens vi venter på at dø, skal vi huske at leve, huske at sejle, fortæller den nye L-23-ejer Carsten Kjær Hansen. Læs beretning om den modige tur.

Moody DS 41 vinder British Yachting Awards 2020

Moody Dæksalon 41 tog prisen Cruising Yacht of the Year 2020 ved British Yachting Awards. Det sker efter en online-afstemning hos det britiske magasin Sailing Today med Yachts & Yachting. Båden er velsejlende og med en lys kahyt med 360 graders udsyn.

Små sejlbåde: Drabant 30-klassen er i fin form - også om vinteren

- Om vinteren tager vi tekniske emner op og inviterer én udefra til at holde foredrag. Om foråret mødes vi i en havn eller sejlklub og holder bådvandring, hvor mange kommer sejlende til og andre kommer i bil, fortæller Steen Lundager, formand for Drabant 30-klubben.