Gå til hoved-indhold

Mere kold eventyrsejlads med Erik Aanderaa i Norskehavet - bølge målt til 25,6 meter

Den norske viking og eventyrer har netop sendt sin femte video ud fra sejladsen i Norskehavet. En tur, der ikke er for børn eller kuldeskær typer. Se, hvordan han kæmper med sine mange udfordringer om bord på sin 35-fods sejlbåd. En bølge, Draupner-bølgen, er målt til 25,6 meter.

Køber L-23 i Køge og sejler hjem til Hou i isnende kulde og sydøstlig blæst i mørkt decemberdøgn

Kæææft hvor er det koldt altså… Til gengæld mørkt og vådt udenfor. Pokker ta’ den danske vinter og fanden ta’ corona. Nå. Videre. Imens vi venter på at dø, skal vi huske at leve, huske at sejle, fortæller den nye L-23-ejer Carsten Kjær Hansen. Læs beretning om den modige tur.

Moody DS 41 vinder British Yachting Awards 2020

Moody Dæksalon 41 tog prisen Cruising Yacht of the Year 2020 ved British Yachting Awards. Det sker efter en online-afstemning hos det britiske magasin Sailing Today med Yachts & Yachting. Båden er velsejlende og med en lys kahyt med 360 graders udsyn.

Små sejlbåde: Drabant 30-klassen er i fin form - også om vinteren

- Om vinteren tager vi tekniske emner op og inviterer én udefra til at holde foredrag. Om foråret mødes vi i en havn eller sejlklub og holder bådvandring, hvor mange kommer sejlende til og andre kommer i bil, fortæller Steen Lundager, formand for Drabant 30-klubben.

Asger Hansen sejler 5.000 sømil om året i sin J/145 - han elsker vintersejlads

Skipper på J/145'eren Roxy, 74-årige Asger Hansen fra Aarhus Sejlklub, har i mange år brugt sin båd til at transportere forskere til Svalbard, Azorerne, Island, Nordkapp og nu også til tursejlads Danmark Rundt. Vintersejlads er sagen. - Der er ikke nosser i sommerluft, siger han til Minbaad.dk.

Cilles guide til at overleve de mørke måneder - planlæg din næste sejltur

Familien Rosentoft tager de lange mørke, tunge vintermåneder i brug, når forårets og sommerens sejlture skal planlægges. Her får du deres guide med kriterier at planlægge ud fra, så du også kan vende ventetiden til planlægningstid.

Lars Løkke trækker stikket - skal krydse Atlanten med Jesper Bank

- Jeg er ikke i frontlinjen politisk, og jeg har brug for at sidde og stirre på det uendelige hav og tænke over, hvad jeg skal med mit liv, siger Lars Løkke. Holdet, der tæller flere kendisser, stævner ud fra Lanzarote 26. november, fortæller Dplay og Kanal 5 om serien ’Over Atlanten’.

Erik Aanderaas tursejlads alene fra Island til Færøerne i hård kuling

Se den eventyrlystne nordmand sejle 300 sømil fra Island til Færøerne i kuling og kulde.

Bådelauget i Kerteminde vil bevare glasfiberens guldalderbåde fra 60'erne og 70'erne

Formålet med bådelauget er for det første fællesskab på tværs af køn og alder og for det andet at bevare glasfiberens guldalderbåde fra 1960’erne og -70’erne. Derudover ønsker lauget at fremme maritim dannelse, herunder at man lærer at begå sig til søs og i havn, tage ansvar og forstå, hvad det vil…

Corona lukker verden ned, men familien Arildsen insisterer på frihed og sejler over Atlanten

Familien Arildsen, der nu er på Gran Canaria, sejler snart videre ud i verden. De er klar på at omstille sig, fordi de ikke ved, hvordan verden ser ud nu eller om et par måneder. Til gengæld har de havnens mindste og hyggeligste båd, en Albin 34, og de er sammen. Cille Rosentoft interviewer.