Gå til hoved-indhold

Cille vil være en del af sejlerfællesskabet alligevel

Langtursblogger, Cille Rosentoft, fortæller om udfordringerne ved sejlerfællesskabet, men også om de gode ting ved at have venskaber rundt omkring på kloden.

Par satser alt på langtur - kæntrer på dag 2

Tanner Broadwell og Nikki Walsh solgte alt for at leve livet på vandet. Nu ligger deres båd på bunden af en kanal i Florida.

Vibeke svømmede i land og drak en øl efter Atlanterhavskryds

14 dage tog det Phantom 42’eren at nå Tobago. Et besøg i det uroplagede Venezuela og ’kontordage’ på båden er siden skrevet i logbogen. Nu venter indianerbesøg og Panamakanalen.

Cille: Ændring af planer - betingelse ved langturssejlerlivet

Langtursblogger Cille Rosentoft fortæller om ændring af planer har været værdifuldt for familien. Venskaber på Cuba og redning af skildpadder, er blot få af de oplevelser som ikke var planlagt.

Aira 22: Ny hollandsk dagsejler til 120.000 kr. sejlklar

Nu sejlbåd til folket. Prisen for komfortabel Aira 22 er nemlig i bund og kvaliteten i top, konstaterede vi under et besøg på boot, hvor hollænder fås med fast køl eller sænkekøl.

Cille på St. Martin - orkaner ramte hårdt

Langtursblogger Cille fortæller om, hvordan det var at vende tilbage til St. Martin efter flere orkaner havde lagt vejen forbi. Ødelæggelserne har gjort indtryk på alle, skriver Cille.

Langtursblogger Cille skal vænne sig til modvind

38-årige højgravide Cille Rosentoft og familie er nu i St. Martin i Caribien, og tænker tilbage på modvindssejladser, som alle bliver sammenlignet med en tur i Køgebugt.

DR-udsendelse: Bådebygger sejler gennem Nordvestpassagen

Det er ikke ufarligt at krydse det iskolde farvand mod nord, må Erik Peitersen og to venner tidligt konstatere. Se det første program af fire på DR TV.

Cille er ny langtursblogger på minbaad.dk

Cille Rosentoft og familie er lige nu i Caribien på deres Bianca 420. Vi følger nu, sammen med DR, københavnernes langturssejlads, der nu har foregået i halvandet år.

Boganmeldelse: Emil kan også blive bange

Bag det rolige skipperblik har til tider været en snert af frygt, når Havana har kæmpet sig gennem farlige revpassager og voldsomt vejr. Sara Sulkjær anmelder Alt godt fra Havana.