Gå til hoved-indhold

Cille om Biscayen - det svageste led styrer beslutningerne på langtursejlads

For københavneren Cille er det vigtigt at familien er tryg, derfor måtte skipper Christian også tage turen over Biscayen alene, men kan man krydse Atlanten med en baby på 2,5 måneder?

Sejl med preventer i Nordnorge - og seks andre gode råd

Pludselige faldvinde er hverdag i det norske, hvor flere anderledes udfordringer venter. Langturssejlerne Astrid Rosa Klitgaard og Theis Bæk Nielsen giver gode råd, inden stævnen vendes mod nord.

Ungt kærestepar på langtur til Nordnorge - droppede Caribien ti dage inden afgang

Hver dag skovler Astrid Klitgaard og Theis Nielsen sne i cockpittet. Sådan er vilkårene, når hvide palmestrande skiftes ud med sejlads nord for polarcirklen, fortæller de i interview.

Langtursblogger Cille i Caribien: Vores bådbaby er kommet

Familien Rosentoft, som er langturssejlere har netop fået et familiemedlem mere. Lillebror Sylvester blev født på Saint-Martin, Cille fortæller om at få en baby ude i verden.

Boganmeldelse: Kløvedal overvejede at sælge Nordkaperen

Alt har ikke været champagnesejlads for Danmarks mest kendte sømand. I sin seneste bog fortæller Troels Kløvedal om et langt og inspirerende liv med op- og nedture. Sara Sulkjær anmelder.

Cille vil være en del af sejlerfællesskabet alligevel

Langtursblogger, Cille Rosentoft, fortæller om udfordringerne ved sejlerfællesskabet, men også om de gode ting ved at have venskaber rundt omkring på kloden.

Par satser alt på langtur - kæntrer på dag 2

Tanner Broadwell og Nikki Walsh solgte alt for at leve livet på vandet. Nu ligger deres båd på bunden af en kanal i Florida.

Vibeke svømmede i land og drak en øl efter Atlanterhavskryds

14 dage tog det Phantom 42’eren at nå Tobago. Et besøg i det uroplagede Venezuela og ’kontordage’ på båden er siden skrevet i logbogen. Nu venter indianerbesøg og Panamakanalen.

Cille: Ændring af planer - betingelse ved langturssejlerlivet

Langtursblogger Cille Rosentoft fortæller om ændring af planer har været værdifuldt for familien. Venskaber på Cuba og redning af skildpadder, er blot få af de oplevelser som ikke var planlagt.

Aira 22: Ny hollandsk dagsejler til 120.000 kr. sejlklar

Nu sejlbåd til folket. Prisen for komfortabel Aira 22 er nemlig i bund og kvaliteten i top, konstaterede vi under et besøg på boot, hvor hollænder fås med fast køl eller sænkekøl.