Gå til hoved-indhold

Malmö Sail Week byder på lidt af hvert

Igen kan københavnerne tage over på den anden side af Øresund. Man kan de næste dage opleve Red Bull Foiling, blokart, windsurfing og Allsvenkan Segling. Se program.

Stor succes med Vild med vand i Gilleleje

Det summede af liv havnen rundt, hvor alle foreningerne bød gæster velkommen til at prøve sportsaktiviteter, fortæller Annette Fentz.

Levende musik midt i havnen i Egå i august

Egå Marina vil sammen med Dansk Marine Center stå for underholdning fire onsdage i august fra kl. 19.-21. Såfremt vejret tillader det.

 

Jazz i Malmø i Dockan Marina på søndag

Dr Rulles Jazz Klinik er før valgt til årets orkester på jazzfestivalen i Slangerup og de har spillet på Femø og i denne sommer på jazzfestivalen i Maribo. Nu spiller de i Malmø.

Østjyske lystbådehavne har fastfrosset priserne

Og det er selvom det går bedre i havnene. Årsagen til både-boomet er gode somre med fint vejr, billige både og prisstop for en plads i lystbådehavnen, skriver dr.dk

Booket havnepladser vises med blå faner i Svendborg

Blå faner vajer nu fra fortøjningspælene på en række større gæstesejlerpladser mellem de flydende faciliteter og Østre Havnekaj i Svendborg. Specielt større både anvender system.

Geodatastyrelsen tilbyder trykt havnelods

For dig der ønsker en havnelods, som er er fri for internet, telefon og app’s, er der nu hjælp at hente med på danskehavnelods.dk

Nyt gratis wifi-system i Malmø

Internettet kommer i første omgang til at være gratis, hvis du betaler havneafgiften med Gomarina-app'en. Hele havnen vil have dækning fra lørdag, hvis alt forløbet planmæssigt.

 

KDY-formand Ive: Carlsberg og KDY kommer med nyt udspil

Tuborg Yachtklub ville i dag ikke give KDY og Carlsberg tid til nyt forslag. - Og nu har de forladt mægling, som Carlsberg har taget initiativ til, siger Lars Ive til minbaad.dk. Retssag truer.

Tuborg Yachtklub overdrager nu havnesag til advokat

- Vi beklager at måtte oplyse jer, at vi ikke kommer igennem med en mindelig løsning med KDY og Carlsberg, skriver Michael Lynenskjold til sine medlemmer og til pressen.