Gå til hoved-indhold

Sejlsport i Horsens - boligbyggeri truer

Horsens Kommune har sendt lokalplanforslag i politisk behandling. Lokalplanen fortrænger sejlermiljøet til fordel for boligbyggeri, forklarer formand for Horsens Sejlklub Bjarne Hansen.

55 havne havde "Vild med Vand"

Lokalt bæres projektet af frivillige kræfter i de 55 havne, der har dedikeret sig til at invitere til åbne vand-aktiviteter. Næste år er havnens dag 10. juni.

Nyborg Marina kåret som Årets Havn 2016

Nyborg Marina har udviklet et spændende og aktivt miljø i havnen, som er attraktivt for sejlere, turister og byens borgere, siger Danske Tursejlere, som står bag prisuddelingen.

 

Malene: Det var synd for mig

Pludselig fridag skal bruges på havnen – i regnvejr. Frem med cyklen og på med sejlertøjet. De kan noget, de havne, blogger Malene Wilken.

Nogle sejlere sløser med bådstativet

I hvert fald væltede en sejlbåd i Aabenraa lørdag i 12 m/sek. - Kranmanden bør også være mere kritisk overfor bådstativerne, fortæller erfaren sejler Henrik Reese, der fandt båden.

Bøje: Tyske sejlere slipper ikke let i Gjøl

Flemming styrer Gjøl havn med hård hånd. Også da tyske sejlere lister ud af havnen uden at betale. Havnefogeden forfølger forbryderne i bil, blogger Bøje Larsen.

 

Marina News atter i havnene

I avisen kan man blandt andet læse om det danske firma SeaSafe, der har opfundet den selvlysende redningsstige, der skal redde folk i havnene.

Sejlere får gebyrfri mobilbetaling i havnene

Den nye danske havne-app Harba, der har fået god medvind i både Danmark og udlandet, dropper nu gebyrer for betaling af gæstepladser i havne.

KDY og Carlsberg frifundet i Tuborg Yachtklubs anklager

KDY er i dag tilkendt 550.000 kr. i sagsomkostninger, mens Carlsbergs tilkendes 500.000 kr. Tuborg Yachtklub skal betale. - Vi er lettet og vil udvikle havnen, siger KDY-formand Ive til minbaad.dk.

Bøje: Call center og iskagebod redder Skive (2)

I denne afsluttende rapport fra Skiveekspeditionen 2015-16 beskriver Bøje Larsen, hvordan han trængte frem mod bopladsen med forunderlige resultater.