Gå til hoved-indhold

Underskud og magtkamp i Kerteminde Sejlklub

På en ekstraordinær generalforsamling i Kerteminde blev formand Dorthe Hindsgaul genvalgt. Hun gik ellers i august efter kritik fra Flemming Kold. Klub skal ikke deles i to med en ny eliteafdeling.

KDY søger medarbejder

Kongelig Dansk Yachtklub søger sælger til VIP-sejladser. KDY har i en årrække udbudt VIP-sejladser i Royal Sailing Academy, fortæller direktør Anders Kristensen.

Glæde i Kalundborg Sejlklub efter frigivelse

- Vi er glædeligt overraskede på deres vegne og ønsker dem alt det bedste, siger Ole Meridin Petersen, formand for Kalundborg Sejlklub, om frigivelsen af de fem gidsler. Nyheden går verden rundt.

Hajer på Silkeborg Søerne

Hvidhajen, hammerhajen er blot nogle af navnene på ni sponsorerede Winner Optimistjoller til Silkeborg Sejlklub. Pantaenius, Tuborg Fondet og H-bådsforeningen Ærlige Jensen er blandt giverne.

Prøv Contender i Roskilde

Interessen for Contender-jollen stiger. I morgen lørdag kan du prøve at tumle den. Der er ”Prøv noget nyt” i Roskilde og Kaløvig. Sidste år fik arrangementet tre nye Contendersejlere.

Korsør sejlerskole certificeret

Korsør sejlklub er nummer 13 i rækken af sejlklubber, hvis sejlerskole er blevet certificeret. Certifikatet blev overrakt d. 20 august.

Windsurfercamp i efterårsferien

Middelfart Sejlklub inviterer til Windsurf Efterårscamp i efterårsferien, for junior- og ungdomswindsurfere uanset niveau.

Sejl noget nyt – gør op med konservatismen

Giver "Sejl noget nyt" tilgang til klasserne? Mange sejlklubber har for lidt fantasi, når arrangementerne planlægges.

Bak børnene op – hvis de skal kapsejle

En ting er at få børnene ned i en Opti. En anden er at få dem til at blive ved, og måske få gode kapsejlere ud af dem. Ilene Eriksen fra Yachtklubben Furesøen gør noget ved det.

Anders Kristensen ny direktør i KDY

Den idrætsuddannede Anders Kristensen, der er kendt som en skrap matchrace-gast og træner, står nu i spidsen af KDY, efter han først var konstitueret direktør efter Morten Lorenzen.