Gå til hoved-indhold

Stor udstilling om Troels Kløvedal på vej i Aarhus og Helsingør

Troels Kløvedals eventyrlige liv vises nu i udstillingen "Frihedens Værksted" på Naturhistorisk Museum og M/S Museet for Søfart. Det betyder meget, fortæller hovedpersonen selv.

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS app til overblik

mitSKS er en ny app lanceret som skal give overblik over holddeltagelse for sejlere og instruktørerer. - mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan, siger bestyrelsesformand i SKS.

Kvinde på Rigshospitalet efter sejlbåd undviger færge på Bornholm

Tirsdag aften kom en 54-årig kvinde alvorligt til skade i en sejlbådsulykke, efter skibet forsøgte at undvige færgen Leonora Christina i Rønne havn.

Birger Hansen og X-Yachts i gang med at fikse den første X-79er

To af X-Yachts grundlæggere, Lars Jeppesen og Birger Hansen, hentede den første X-79er på Jersey i Atlanterhavet. Nu er firmaet i Haderslev ved at føre båden tilbage til 1979-look.

Kopi af 700 år gammelt handelskib vækker opsigt på Sydfyn

Kopi af gammelt handelskib fra hansestædernes tid besøgte i sidste uge Marstal, Svendborg og Rudkøbing. Skibet er på en større sommerrundfart.

Udspring fra Operaen 27 meter oppe - bådregistrering åben

Når Red Bull Cliff Diving igen kommer til København 25. august 2018, er det nu muligt at følge udspringskonkurrencen fra vandet. Der springes fra 27 meters højde på taget af Operaen.

Swan går nye veje - lancerer forvokset jolle med foils

En hurtig sportsbåd, ClubSwan 36, skal udvide værftets målgruppe. Den kendte designer Juan Kouyoumdjian har kombineret jolle- og kølbådssejlads.

Kim Specht havde kun en time igen i vandet før det var slut

Der er stor risiko for, at man ikke klarer sig, når kroppen kommer helt ned på 32 grader, siger ekspert om sejleren, det blev slæbt efter sin sejlbåd i næsten 7 timer. Se TV2-indslag med Kim.

SUP tillades i København - men kun i en prøveperiode

Den 15. juni kunne københavnerne med et SUP-board under armen sættes kurs mod havnen. Det er By & Havn, der har givet tilladelsen.

Den første Spækhugger D-1 fra 70erne i nye klæder

I Aarhus Lystbådehavn kan man se den første Spækhugger fra 70erne. 50 frivillige har arbejdet på båden, der står i 215.000 kroner med sponsorhjælp. Designer Peter Bruun var med på vandet. Flere fotos.