Gå til hoved-indhold

DKsejlsport nomineret til Danmarks bedste teambuilding værktøj

Den årlige danske Møde & Eventmesse har nomineret DKsejlsport til titlen som Årets bedste teambuilding-leverandør.

Marinehjemmeværnets hjælp nyder stor opbakning blandt sejlere

Holdningsundersøgelse fra Hjemmeværnet viser at Marinehjemmeværnets frivillige har danskerne i ryggen, når de løser opgaver for Forsvaret og samfundet til søs.

3DL-sejl fortid hos North Sails - nu hedder det 3Di

I september blev det sidste 3DL-sejl støbt. I stedet producerer North Sails 3Di-kompositsejl, som leveres til alle bådtyper og som bruges i Volvo Ocean Race og America's Cup.

Hallberg-Rassy 57 på vej - 18 meter med centercockpit

Under Åbent Værft i Orust til august lancerer Hallberg-Rassy en ny stor båd, der vil befinde sig mellem værftets store modeller på 55 og 64 fod.

Oyster Yachts styrer mod konkurs - 160 mister jobs

Det britiske bådværft, der startede i 1973, er i store pengeproblemer. Værftet blev uheldigt kendt i 2015, da en 82 fods båd tabte køl ud for Spanien.

To sejlere kæmper for deres liv

Sejlere i 26 fods sejlbåd kom på en hård opgave i Californien.

Første Youngster Camp er i Horsens - tilmelding er åben

Horsens er som den første by i rækken af flere, nu klar til at tage i mod Youngsters sidst i april. Sejlklubben og de unge er i fuld gang med planlægningen til læringsmiljøer.

BSI i Haderslev køber Jefa Steering

Stig Jensen, en af grundlæggerne af Jefa Steering, sælger nu firmaet, men han fortsætter som daglig leder. Jefa Steering i Greve startede for 35 år siden.

Anna Munch fra Kaløvig kåret som årets idrætstalent

Ved årets store galla for de aarhusianske idrætsfolk, den 3 februar, blev Kaløvig sejleren Anna Munch kåret som årets talent. Den 19-årige Laser Radial-sejler træner som en prof.

Sveriges største bådmægler rykker over Sundet til Rungsted

Båtagent sætter kurs mod det danske marked. Succesen i hjemlandet gør, at tiden er moden til en dansk afdeling, mener svensk direktør Aron Borg.