Gå til hoved-indhold

Vakse sejlere stopper bådbrand i hal i Nørresundby

To sejlere var søndag i færd med at arbejde på deres egen båd i nærheden, da de kunne se røg fra en hal på Sundsholmen i Nørresundby, hvor flere både står opmagasineret. Det skriver TV 2 Nord.

Opråb fra Margretheholms Havn: Dansk Sejlunion og andre, hjælp os - Lynetteløbet lukker

I Margretheholms Havn venter man på, hvordan By & Havn vil løse problemet med at losse 80 millioner tons forurenet jord ned på 14 meters dybde og derved i praksis afspærre lystsejlernes Lynetteløbet, der er adgangen til Københavns mange indre hyggelige kanaler og havne.

Tre personer reddet op af vandet efter motorbåd sank ved Amager

De tre personer var i går til observation og behandling på Rigshospitalet. Båden begyndte at synke ved vindmøllerne omkring Kraftværksvej, fortæller TV 2 Lorry.

Svensk Rival 22 fra 1973 vinder interesse i Danmark

Den svenske sejlbåd Rival 22 er en 36-fods glasfiberbåd konstrueret i 1973 med skelen til reglerne for 22 m2-skærgårdskrydsere, forklarer Rival 22-sejler Ole Næsted, der nu vil forsøge at samle Rival 22-sejlerne. Der er bygget 220 af bådtypen.

Saildirect APS overtager Kolding Marine Service i Sdr. Bjert med 46 års erfaring

Yamaha-forhandlerne Christian Lind Bendixen og Kim Skovgaard Andersen, som driver Saildirect APS med salg og service af alle former for trailerbåde, har overtaget aktiviteterne fra Kolding Marine Service v/ Aage Mikkelsen.

Frivillige reddere søger efter druknet fisker: Kan familien få fred, er det indsatsen værd

En privat eftersøgning efter fisker Orla Mygdal, der den 13. oktober faldt overbord i Limfjorden, fik lørdag selskab af Dansk Søredningsstations i Løgstør. Det lykkedes desværre ikke at finde den savnede.

Film fra dansk ungdomscamp kan vinde titlen som bedste internationale sejlsportsvideo siden år 2000

To årtiers bedst producerede video fra sejlsportens scene hædres med Mirabaud Sailing Video Award. En titel, som Rock the Boat-akedemiet kan vinde. Se videoen, hvor danske elite- og ungdomssejlere deltager, samt få link til afstemningen.

Boat Show 2021 i Fredericia holder vejret - venter på lempelser fra regeringen

Som reglerne om corona er lige nu, kan Boat Show 2021 ikke gennemføres optimalt, da Messe C skal følge arealkravet per person, som også gælder i storcentre og andre steder. Senest 8. januar konkluderes det, om showet kan afvikles som planlagt. Vi taler med udstillingschef Lars Søndergaard.

Henriks checkliste ved vinteropbevaring til manden, der elsker sin båd

Hvis du havde en så omfattende tjekliste til dit ægteskab, ville du aldrig blive skilt. Her er det tydeligt at X4.3-sejler Henrik Jørgensen er forelsket i sin båd, han virkelig plejer, hvis han bare følger halvdelen af sine egne råd. Se listen her.

Contest 59CS - en luksuriøs turbåd til sejleren, der ønsker bekvem og rolig sejlads

Hollænderen er skabt til sejlads med venner og familie ombord. Store spil, rullesejl og automatiske systemer skal gøre sejladsen overkommelig, selv med gæster ombord.