Gå til hoved-indhold

Coast 250 - sejlbåd med topfart på 15 knob for motor

Ny båd fra britiske Swallow Yachts, Coast 250, når en topfart på 15 knob med 70 hestes motor. Motoren er udenbords men placeret under cockpittet.

Danmarks Museum for Lystsejlads går usikker fremtid i møde

Lystsejladsmuseets aftale med Svendborg Kommune om brug af værftshallen er sat til udløb næste år. Samtidig besøger færre museet.

 

Sejler redder tre havsvømmere fra at blive ramt at motorbåd ved Snaptun

Den østjyske sejler Mark Thorup piftede og viftede af motorbåd, der dermed undgik at ramme tre havsvømmere, der var usynlige for motorbåden.

Atypisk tyveri: Seks ruder stjålet fra en Albin Vega

Ukendte gerningsmænd er brudt ind i sejlbåd i Vordingborg. Intet dyrt elektronik er forsvundet. - Det må være bestillingsarbejde, mener ejeren.

Direktør søges nu til Dansk Sejlunion

Bestyrelsen har afsat juni til at finde Dansk Sejlunions kommende direktør – med udnævnelse omkring 1. juli og tiltrædelse i løbet af efteråret.

Flakfortet efter møde med styrelsen: Chancen for overlevelse er fifty-fifty

Der arbejdes fortsat hårdt i kulissen efter Slots- og Kulturstyrelsens afgørelse i april. En styrelse, der vil ikke afgive løfter, fortæller havnefoged, Bengt Svensson

Kursen sat for Fredericia Boat Show 2019 med traditioner og fornyelser

Fredericia Boat Show 2019 har sat kursen. Danmarks eneste indendørs bådudstilling bygger sin succes på tradition og fornyelse, mener messechef Lars Søndergaard. 100 udstillere er tilmeldt.

Danske Hempel køber førende tysk malingvirksomhed

Hempel har underskrevet en aftale om køb af 65 procent af en af Tysklands førende producenter af husmaling, J.W. Ostendorf (JWO).

Erfaren produktionsdirektør søges til X-Yachts i Danmark og Polen

Få det overordnede ansvar for produktionen på X-Yachts værfter i Haderslev og Goldap i Polen. Det gælder alt fra støbning af skrog til færdig båd og ansvar for cirka 200 medarbejdere. Her en jobannonce.

Nekrolog: Niels Ehrhardt – sejlsportens udenrigsminister

Tidligere KDY-formand Niels Ehrhardt blev 88 år. Niels Ehrhardt og Paul Elvstrøm har på hver sin måde sikret et unikt image for dansk sejlsport på globalt plan, fortæller Dan Ibsen i mindeord.