Gå til hoved-indhold

Reese Marin udstiller to sejlbåde og fem motorbåde på Boat Show

Firmaet i Aabenraa kører på den store klinge, når Boat Show starter i Fredericia 22. februar.

Hallberg-Rassy 57 forener klassisk og moderne design

Det svenske værft har kigget både bagud og fremad, da deres 57 fod lange sejlbåd lå på tegnebrættet. Båden vises i Stockholm på messe i starten af marts.

Michael Floor tilbage som importør af miljørigtige Greenline-motorbåde

Greenline Yacht er tilbage på det danske marked. I Fredericia på Boat Show viser Floor Yachts den nye Greenline Neo 33 Open frem. Den kan sejle på benzin eller el. Greenline er kendt for at tiltrække sejlere, da de udover motorer også fås som hybrid eller ren el uden motorstøj.

Beruset nordmand på grund i stjålet sejlbåd - senere brændte den

Myndighederne i Oslo kom torsdag på arbejde, da en tydeligt beruset mand kom for nær land i en større sejlbåd, der ikke var hans egen. Senere gik båden i brand.

Mads Vangsø og Lasse Hansen roede over Atlanterhavet på 49 dage

Danskerduoen har gennemført rokonkurrence tværs over Atlanterhavet og er i mål som de første i deres klasse efter 49 dage og 2 timer. De havde passatvinden i ryggen og samme havstrømme, som i 1492 hjalp Columbus på hans færd ad samme rute.

 

Ny Swan 65 med teleskop-køl der ikke går op i båden

Yacht.de giver rundvisning på Swan 65, designet af German Frers, som vi mødte på boot, hvor han fortalte om Swan 65eren. Frers har skabt båden, med inspiration fra Sparkman & Stephens i 1972. - Den nye 65er er smuk, pålidelig, komfortabel og hurtig til tur eller ræs, siger han. Seks er solgt.

Ejeren af strandet katamaran ved Tåsinge efterlyses af Fyns Politi

I flere måneder har en katamaran på en strand ved Tåsinge været henlagt til sin egen skæbne. Ejermanden har nu seks måneder til at give sig til kende, inden politiet fjerner båden.

Virksomheder vil teambuilde på vandet - Match Racing Denmark nomineret til flot pris

Årets bedste teambuildingleverandør kommer muligvis til at hedde Match Racing Denmark. Konceptet, der er baseret på matchrace i DS37'ere i Middelfart, er netop nomineret til prisen, der uddeles i slutningen af marts.

Gratis adgang for unge på Boat Show når fem efterskoler underholder

Unge fra 13 til 18 år indtager Messe C, når Boat Show 2019 holder ”Ungdommens eftermiddag” torsdag 28. februar. Målgruppen har fri adgang til dagen. Ranum Efterskole College og Skolerne i Oure står bag arrangementet.

 

Politikere forstår nu, at kaskoafgift er urimelig og medfører tab af arbejdspladser

Reduktion af statsafgiften på lystbådeforsikring er vedtaget i Folketinget med bredt flertal, efter Mette Frederiksens tropper vendte 180 grader i sagen. - Det er et stort skridt i retning af en total afskaffelse af afgiften, siger Danske Tursejleres forretningsfører Leif Nielsen