Gå til hoved-indhold

Sjælden bådmodel bygget i ét stykke træ

Modelbygger Frits Jørgensen i Svendborg har afsluttet en usædvanlig renoveringsopgave. Den afbildede model er 4 Meteren Tutta, der blev bygget under krigen.

Køl knækkede af Etap 39 - køl og bundstokke forstærket

For en måned siden bragte minbaad.dk en historie om en køl som var knækket af, og nu bliver genopbygget på Horsens Yachtværft. Vi har nu en opdatering på genopbygningen.

Dufour 520 Grand Large vinder pris i Amerika

Kategorien 'Best Full Sized Cruiser 50 to 54 feet' ved Cruising World 2018 Boat of the Year award blev vundet af Dufour 520 Grand Large, for bl.a. mest komfortabel sejlads, mener dommerne.

Dansk Sejlunion: Vandscooterlov rammer skævt

Der er gode elementer i regeringens lovforslag om skærpede krav til vandscootere og speedbåde. Men kravet om objektivt ansvar skyder langt over mål, påpeger Dansk Sejlunion i et høringssvar.

VO 65er til salg - køb og kom først i mål

Tidligere Volvo Ocean Race båd sejlet af kvinderne fra Team SCA er bygget om og sat til salg for 995.000 euro, cirka 7,5 mio. kroner.

Sejler udgiver bog om 29er sejlads

Jens-Philip Dehn-Toftehøj har netop udgivet '29er manualen'. En bog med gode råd til teknik og manøvrering af 29eren på en bane.

Sådan træner du på båden

Julegave-idé: Blok og tov. Noget du skal købe for at kunne træne på båden. Det er nemlig nemt at holde formen ved lige til søs.

24 containere tabt i Nordsøen

Natten mellem fredag og lørdag mistede et tysk containerskib flere containere. Ti er lokaliseret af den hollandske kystvagt.

Ikke kun et VM - også en maritim folkefest

Der er lagt op til den helt store maritime folkefest når VM afholdes i Aarhus i sommeren 2018. 100 aktører vil blandt andet stå for afprøvning af nye typer sejlads og musikalske indslag.

Yanmar køber danske Flexofold

Yanmar har annonceret at de har købt det danske firma Flexofold, som i Egtved leverer foldepropeller til sejlbåde.