Gå til hoved-indhold

Najad 395: Svensk luksus - kahyt monteret på 4.000 timer

Najad i Sverige har levet en omtumlet tilværelse med lukning, men nu går det bedre, og i de seneste år er det lykkes at producere både. Vi har set på en af dem.

Hempel klar til 2018-sæsonen - forstå de nye regler

Hempel er i år med et nyt emballagedesign og et sortiment, der lever op til den nye BPR-lovgivning, lover Hempels Thomas Olsen i et interview med minbaad.dk. EU har skærpet kravet om biocider.

Aarhus-sejlere får ny redningsbåd - 28 frivillige står klar

Det skal være sikkert at sejle på Aarhus Bugt. Sådan mener en række sejlere i området, som sammen med sponsorer har indkøbt en redningsbåd.

Sjusk ikke med klargøring - masten kan dratte ned

Båden skal tjekkes grundigt, før den kommer i vandet, advarer Forsikringsoplysningen

Husbåd inspireret af IKEA-samlesæt og LEGO

Max Zhivov har kigget mod IKEA og LEGO, da han designede sit nye husbådsprojekt. Model Go-bådene kan samles efter kundens ønske.

Satte ild til båd for at få forsikringssum - kammerat druknede

En forsikringssum på 75.000 lokkede 22-årig bådejer, da han satte ild til sin båd i Roskilde Fjord. 24-årig druknede, da vest svigtede. Bådejeren kunne akkurat svømme i land.

Hempel fortsætter transformationen efter et tilfredsstillende 2017

Hempel i Kgs. Lyngby er nu klar til at påtage sig en ledende rolle i konsolideringen af den globale malingsindustri. Hempel havde et cash flow fra driftsaktiviteter i 2017 på 155 millioner euro.

Dansk Sejlunion om netprøver: - Vil man snyde, kan man det

Prøven til VHF-certifikatet kan nu tages online. Et skridt i den rigtige retning, mener Steen Wintlev fra Dansk Sejlunion, der erkender, at modellen i høj grad bygger på tillid til sejlerne.

SejlerbiXen i Struer holder åbent hus på lørdag med faglige udstillere

- Vi opstiller telt ved butikken og har inviteret 10 leverandører, og de er klar til at besvare spørgsmål, fortæller Mads Bendix fra SejlerbiXen. Hør fx om Dry Ice på bundmaling lørdag 7. april.

Online VHF-kursus i ny version - tag prøven hjemmefra

Søfartsstyrelsen har netop godkendt online-afvikling af prøver. Samtidig er Dansk Sejlunions online VHF-kursus med SRC klar i en ny mobilvenlig udgave.