Gå til hoved-indhold

Unge er også til ældre lystbåde med æstetik og sjæl

Det mener Benny Andersen fra DFÆL. 25 ældre lystbåde er i Middelfarts gamle havn til i dag. De har siden torsdag sejlet om kap på bæltet, vist deres både frem og fået dem vurderet.

Horsens Yachtværft og Permateek Danmark lægger nu PVC-dæk på

Sejlerne kan nu få Permateek på hos Horsens Yachtværft. Permateek er et PVC materiale der limes fast på dækket, der findes i et flere farver, mange af dem er naturtro i forhold til teakdæk.

Efterskole på Sydlangeland er forelsket i Ø-havets sejlende hestevogn

Når Magleby Fri- og Efterskole i næste måned åbner for sin nye Øhavslinjen vil den gøre flittigt brug af smakker. Sejladsen forleden fandt sted ved afskedsugen for årgang 2018.

Advokatvirksomhed var sponsor for succesfuld fly by i Aarhus

Den lokale og globale advokatvirksomhed, DLA Piper, var fly by-sponsor, da VOR-bådene rundede ud for Dokk1. Dagen var en stor succes, hvor op mod 20.000 mennesker var samlet i Aarhus havn.

Mikkel og Emil har indtalt deres to bogudgivelser som lydbøger

Læn dig tilbage i cockpittet og hør den folkekære sejlerfamilie berette om de mange oplevelser fra en tre år lang jordomsejling. Lydbøgerne downloades over nettet.

Svendborgsund-historie fortalt fra kajak

Med Nils Valdersdorff fra Svendborg Museum som flydende guide fik roere fra kajakklubberne i Troense og Svendborg fortalt kystnær lokalhistorie på en sommeraften.

Drop charterferien og tag på sejlerferie i varme Danmark

Efter to rekordvarme måneder ser de høje temperaturer ud til at fortsætte. Dermed er kursen for mange sat mod en sejlerferie med lune aftener i cockpittet.

BREAKING: Christian Lerche bliver ny direktør i Dansk Sejlunion

En bred erfaring i sejlsporten og lederstillinger i erhvervslivet gjorde udslaget, da den nye direktør skulle udpeges. En enig bestyrelse står bag.

250 både på Flydende Bådmesse i Ishøj - snart udsolgt

Bådmesse i Ishøj Havn 30. august til 2 .september 2018, med gratis adgang, ser nu ud til at blive et tilløbsstykke. Næsten alle pladser er udsolgt. X-Yachts viser bl.a. ny båd frem på messen.

Solus Alta: 80er-båden der vinder med Kerteminde-skipper

Vindmølle-mekaniker Anders Thomsen fra Kerteminde arvede Solus Altaen allerede i 2004, hvor hans far, Svend, tragisk døde som 51-årig. Jens Als Andersen har krydset Atlanterhavet i bådtypen.