Gå til hoved-indhold

Online VHF-kursus i ny version - tag prøven hjemmefra

Søfartsstyrelsen har netop godkendt online-afvikling af prøver. Samtidig er Dansk Sejlunions online VHF-kursus med SRC klar i en ny mobilvenlig udgave.

Fin dokumentar om Casper Steinfaths SUP-rekord

TV Midtvest var med på sidelinjen, da den 24-årige surfer padlede fra Hirtshals til Kristiansand. Se med her.

Fem billige brugtbåde til tursejlads i den kommende sæson

Den nye sæson står for døren. Drømmer du om at sejle på tur med familie og venner, når termometret igen sætter kursen opad, er her fem sejlbåde til en god pris.

Krigsskibe forhindrede angreb på australske tursejlere i Yemen

Australske Lachin og Louise Turner, deres datter på 11 og søn på 4 år sejlede ud for Yemen, da pirater i cirka fire timer forsøgte at afskære dem.

KMC Boats v/Ebbe Borg skifter Najad ud med fire nye mærker

Den erfarne bådmægler Ebbe Borg i Kolding stopper med Najad-salg. I stedet forhandler han nu CR Yachts, Regina of Vindö Yachts, Malö Yachts og Sweden Yachts.

Lystbåde i glasfiber før 1980 tilbydes skrot-tilskud - kan bruges til isolering

Aprilsnar: Havnene har mange ubrugte lystbåde. Et problem, der nu kan løses, da Miljøstyrelsen forklarer at glasfibermaterialer kan anvendes kommercielt til isoleringsprodukter.

Upopulært jerngitter droppet i Københavns Sydhavn - kajakklub ønsker indsnævring

Et jerngitter var allerede på plads ved stigbordene. Men nu åbner By & Havn for andre afspærringsløsninger. Kajakklub foreslår indsnævning, så kun kajakker og ikke vandscootere kan passere.

Årets turbåd: Jeanneau Sun Odyssey 440 med intelligent cockpit og skrogfacon

Vinder af European Yacht of the Year i turklassen blev Sun Odyssey 440, der har en masse nytænkning. Båden har et bredere forskib, hvilket giver øget stabilitet og mere plads i forkahytten.

OK-sejler Ingo maler lystbåde - pris efter kvadratmeter

Siden 2012 har 69-årige Ingo Griem sejlet OK-jolle, men han maler også lystbåde. Fx denne OK-jolle til klubkammeraten Stig Frandsen fra Kaløvig. Vi mødte maleren.

Lystbåde skal igen betale for at sejle gennem Kielerkanalen

Efter to år, grundet sikkerhedsproblemer, har det været gratis at sejle i Kielerkanalen, men nu skal man igen betale for gennemsejling. Se prislisten.