Gå til hoved-indhold

Voxpop: Vil sejlerne savne BådNyt og Sejler?

Dansk sejlsport har vinket farvel til to bådblade på én måned. Kun ét dansk trykt magasin er tilbage. Alligevel vil ikke alle i sejlsporten savne de to lukkede blade. Vi spurgte branche- og klubfolk.

Isbådssejlere er ikke bange for at ryge gennem isen

- Det er ikke farligt at falde i, fortæller sejler Daniel Hansen. Ti gange har den erfarne isbådsejer været i iskoldt vand. Lige nu sejles der isbåd i bl.a. Skanderborg, Ringkøbing og Arresø.

 

Vestas-skipper taler ud om dødsulykke i Hongkong

Mark Towill svarer endelig på spørgsmål omkring ulykken 20. januar i Volvo Ocean Race, hvor en fisker døde efter en voldsom kollision, hvor en fiskerbåd sank. Vestas-sejlerne fik fiskeren om bord.

Overvejer du bådkøb - åbent hus i wekenden flere steder i Jylland

X-Yachts og forhandlerne Risbjerg og Dansk Marine Center holder åbent hus 3. og 4. marts. Næste weekend holder Faurby og Nordship.

41-årig anklaget for at dræbe kone på 37-fods katamaran

Katamaran sank ud for Florida. Skipperen, en 41 årig mand, er nu anklaget for at smide hustruen i vandet fra katamaranen på deres bryllupsrejse. Han hævder det skete i en kollision.

Bente 24 – sexet og billig

Nye både skal også kunne købes af almindelige lønmodtagere, lyder det fra unge, tyske idealister.

Få måneder til let Faurby 460E flyder - vi var på værftet

Se rundvisning i skroget på den 14,7 meter lange Faurby 460E. Faurby-boss Thomas Dan Hougaard fortæller om vægt, design og bundramme. Båden skal ligge i Fredericia i to år.

Tag 140 venner med på vandet - brig til salg i Holland

For 26 millioner kroner kan du sejle det flotte skib, der tidligere har været anvendt til fiskeri. 14 sejl følger med.

Køl knækkede af 50 fods båd i Australien - to druknede

En båd mistede kølen og kæntrede om natten under langdistance-kapsejlads i Australien. Sejlere hjalp 5 ud af 6 besætningsmedlemmer op af vandet.

KOMMENTAR: Fremtidens sejlsportsmedier er på internettet

Den enes død - den andens brød, men kun ét trykt medie i den danske sejlerverden, viser at der ikke er et marked for trykte bådmedier i Danmark. Det ved annoncørerne godt, skriver Morten Lorenzen.