Gå til hoved-indhold

180 fods luksus til salg for 211 mio. kr.

Specialbygget båd fra Vitters Shipyard sat til salg i Caribien. 180 fod, med et flygel fx og traditionel indretning. Pris på 211 millioner kroner. Masten kan bære 3300 kvm sejl.

Optimist og Laser-lejr i Egå med bagedyst og foredrag

I weekenden var der landslejr for Optimist- og Laser sejlere i Egå Sejlklub. To dage med intens træning, foredrag af Martin Kirketerp og intern bagekonkurrence for Laser-sejlerne.

Gabart vil sætte ny rekord jorden rundt - under 50 dage

Lørdag startede Vendee Globe-vinder François Gabart jorden rundt i trimaranen 'Macif'. Han skal være tilbage inden jul hvis han skal slå Thomas Covilles rekord fra sidste år.

Vendée Globe: Thomson går efter teknisk fordel med ny båd

Britiske Alex Thomson har på randen af Transat Jacques Vabre annonceret, at han bygger en ny IMOCA 60 til den næste Vendée Globe, solo rundt om jorden i 2020.

Tilmelding til Palby Fyn Cup 2018 med Early Bird

Tilmeldingen til Palby Fyn Cup 2018 er netop åbnet. I år kan det betale sig at tilmelde i god tid, der er nemlig tilføjet et "Early Bird"-koncept.

Reese kaldte Paul Elvstrøm til H-båds-standen i 70erne

- Men Paul var slet ikke i Hamborg dengang, men det gav nysgerrige besøg, da vi solgte H-både, forklarer 71-årige Henrik Reese, der har udstillet 41 år i Hamborg. Nu ser han tilbage.

Schultz Sejlmageri fylder 120: - Den stærkeste overlever ikke altid

Held og evnen til at tilpasse sig er vigtig i bådebranchen, fastslår Preben Schultz. Sejlmageren holdt med en fast hånd på roret kursen gennem krisen, og kan nu overdrage firmaet til sønnen Nicolai.

Unfair forsikringsafgift - underskrifter mod den gør indtryk

9900 underskrifter fra fritidssejlere mod urimelig forsikringsafgift, gør indtryk på Andreas Steenberg, Radikale Venstres medlem af folketingets skatteudvalg.

Sidste bådmesse i Hamborg måske - Nordship beklager det

I 56 år har der været hanseboot-udstilling. Dengang kostede det 6 D-mark at komme ind. Men frem til på søndag er der GRATIS adgang for danskere. Jørn Olesen fra Nordship er trist over lukning.

Tordenskjolds-Pris gik til besætning på inspektionsfartøj

Tordenskjolds-Prisen 2017 gik til besætning på Inspektionsfartøjet 'Knud Rasmussen', som reddede trawler fra forlis i februar 2016. Tordenskjolds fødselsdag blev fejret med stort søslag i Københavns Havn.