Gå til hoved-indhold

Svenske Sjöfartsverket giver erstatning til dansker, der knækkede mast under Falsterbokanalens bro

Nu kan danske Niels Westh skrotte sin båd og købe en ny. Det sker, efter at en bro uden varsel lukkede sig over sejlbåden, efter ambulancer skulle passere broen, der var fjernbetjent.

Sjov hydrofoil-cykel Manta5 nu i København

Motion til søs. 10-20 km/timen kan man cykle på den newzealandske hydrofoil-cykel, der skulle være sin første af slagsen i verden. På video ses at man let vælter de første gange. I dag kan man prøve cyklen til 76.000 kr. i Nordhavnen i København.

Sådan freestyler Therese Taabbel - video fra Grækenland

- På grund af verdenssituationen lige nu er mine VM-stævner blevet aflyst. Derfor fokuserede jeg i stedet på at øve nye tricks, hvor jeg “normalt" kun træner mine faste tricks, som jeg altid skal kunne sætte til konkurrencer, forklarer femdobbelt danmarksmester Therese Taabbel.

Ny Hempel-fabrik i Kina kan årligt producere 200.000 tons maling

Den danske malingsproducent har i dag taget første stadestik til en ny fabrik i Zhangjiagang, Kina. Fabrikken bliver den største i regionen.

Drama i Ballen Havn: Politiet fandt amfetamin, hash, marihuana og kokain i 68-åriges båd

Flere betjente stod sent om aftenen klar ved Ballen Havn på Samsø, da en 61-årig og en 68-årig mand kom sejlende ind i to mindre både, lyder det fra politiets døgnrapport.

Marc låner sin sejlbåd ud gratis i Aarhus: Det vigtigste er at få flere sejlere på havet!

Marc Skjerning på 31 år har en Spækhuger med ét eneste formål; at så mange som muligt kommer på havet. Derfor tilbyder han, at sejlere uden erfaring sammen med en erfaren sejler kan øve sig i hans båd Snøvsen. Lige nu kæmper han med økonomien. Cille Rosentoft interviewer.

X-Yachts Gold Cup 2021 holdes i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Med Sailing Aarhus arrangerer X-Yachts sin tilbagevendende begivenhed, X-Yachts Gold Cup. I 2019 blev eventen holdt ved værftet i Haderslev, der ved samme lejlighed fejrede X-Yachts’ 40 års jubilæum. Men nu skal der prøves kræfter i ”Smilets by” i pinsen 2021.

Danmarks største bådudstyrskæde Marine Proshop udvider med P.S. - Gnisten Marineshop i Svendborg

Marine Proshop, der ledes fra Palby Marine i Kolding, er stolte af at kunne byde P.S. - Gnisten Marineshop A/S velkommen i bådudstyrskæden. 

 

Kitesurfer bevidstløs efter han ramte træer syd for Ebeltoft

- Vi ved endnu ikke, hvordan hans tilstand er, da han fortsat er bevidstløs, siger Morten Hansen, vagtchef ved Østjyllands Politi til Stiften. Det drejer sig om en 43-årig mand.

Ny Arcona 345 for dem der vil vinde og sejle tursejlads

Arcona Yachts, der ofte sammenlignes med X-Yachts, kommer nu med en Arcona 345, der er en revideret udgave af salgssuccessen 340. Den nye har højere rig, dybere køl, nyt ror, mere sejl, lavere fribord og et mere moderne look om læ.