Gå til hoved-indhold

Sejlere i Danmark blæser inde - Anholt er cool til formålet

Der er kulingvarsel for Østersøen omkring Bornholm, vestlige Østersø, Bælthavet og Sundet, Kattegat samt Skagerrak, skriver DMI i farvandsudsigten. Kuling fra sydvest med 11 til 16 m/s. Vi bliver på Anholt på vores sommertur, det gør andre også, indtil vinden dropper.

Spænd riggen rigtigt op ellers kan masten knække, når båden trækkes fri

Det måtte et ægtepar erfare, da de blev trukket fri fra Bjørnsknude Rev af Dansk Søredningstjeneste i Juelsminde. Sejlerne gik på grund, efter de ikke kunne navigere, da deres mobiltelefon løb tør for strøm, erfarer Minbaad.dk.

Flyt på havnen: Velholdt husbåd til salg i Aalborg

En femstjernet udsigt venter i Nordjylland, hvor en nyere husbåd fra 2007 søger sin nye ejermand. Båden er løbende istandsat, blandt andet med nyt køkken i 2018.

Lys for enden af tunnelen - sommervejret kommer fredag

Snart smiler solen atter til landets sommersejlere. På årets sidste julidag kan danskerne få op til 24 grader efter en måned, der har budt på koldt og blæsende vejr.

Sailserver - en automatiseret logbog til minderne - testes nu over Atlanten

Sailserver fra Sønderborg danner en automatisk en logbog. Den gemmes i skyen og er altid opdateret og tilgængelig online. Sailserver har indbygget GPS, og så snart der er strøm på, vil den starte med at logge bådens position, fart og kurs.

Brand i sejlbåd der sank ved Fyns Hoved - to personer reddet

Femte lystbåd brænder i Danmark på små tre uger. Denne gang skete det mellem Fyns Hoved og Romsø. Se dramatiske billeder.

Faderen styrede en Sun Odyssey 439 da båden blev ramt af et handelsskib

Ulykken forleden hvor en Sun Odyssey 439 blev ramt af et handelsskib, så masten knækket, skete mens fire andre sov. Båden var på vej fra Kristianssand. Mandskabet tog hændelsen overraskende roligt.

Tysk sejlbåd i Als Fjord fik brand i motoren

Lystådene kæmper i år med flere brande om bord. I går måtte hjemmeværnsfartøjet, MHV 910 Ringen, sejle fra Aabenraa for at assistere en 13 tons tunge stål sejlbåd, der havde brand om bord. Sejlerne fra Kiel slukkede selv branden.

Se hvordan frivillige reddere arbejdede med to brændende både i Lillebælt

TV Syd har nu været med på vandet efter at heltene fra Dansk Søredningstjeneste i Juelsminde reddede 9 personer om bord, lige før deres både brændte så de slap for at skulle hoppe i vandet. Redderne oplever lige nu en stigning på 50 procent flere alarmopkald.

Lad vær med at jagte delfin i Svendborg - hvis den vil hilse kommer den selv

Lad være med at sejle efter den, lad være med at omringe den en hel masse både! Hvis den vil hilse på jer, så kommer den selv, forklarer Jesper Stig Andersen fra Delles Venner, en facebook-gruppe i Svendborg, der passer på den lokale delfin.