Gå til hoved-indhold

Aarhus-sejler Thomas Iermiin 'ny' forhandler af Elan Yachts

Floor Yachts og Thomas Iermiin startede forhandlingen af Elan Yachts sammen i 2019. Nu er Egå-sejleren Thomas Iermiin, efter et godt samarbejde med Floor Yachts, gået solo med Yachting Denmark.

Donation fra Øresundsklubber til Dansk Søredningsselskab går til fem overlevelsesdragter

41 Øresunds-sejlklubber støttede for nylig Dansk Søredningsselskab med en donation på 60.000 kr. Pengene skal gå til overlevelsesdragter, forklarer bestyrelsesformand for Dansk Søredningsselskab, Steen Winglet til Minbaad.dk.

Liebhaverkøb: Verdens største carbon-sejlbåd på 177 fod har flygel ombord

En båd udover det sædvanlige. Pink Gin VI sælges nu for et svimlende millionbeløb med moderne 3Di-sejl, carbon-mast og overdådige møbler.

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er man ærgerlig over, at Fredericia Boat Show 2021 ikke afholdes. Beslutningen er dog forståelig grundet Covid-19. - Vi har derfor taget konsekvensen og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.

Boat Show 2021 aflyst pga. corona og fordi store udstillere trak sig

Corona-begrænsningerne betyder, at der ikke kan gennemføres en tilfredsstillende bådudstilling i Fredericia, hverken for udstillerne elle de besøgende, siger udstillingschef Lars Søndergaard fra Boat Show, der i stedet er klar i 2023.

Politiet beder om hjælp til bedragerisag for over 10 millioner kroner - båd indblandet

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en større eftersøgning af varer, der skal tilbage til de rette ejermænd, der ikke har fået betaling. En 30-årig mand er sigtet for bedrageri. Manden har handlet ved brug af falske identiteter fra borgere.

Lynæs-redderne tog til Sverige for at hente ny High Speed Rescue Boat

Stationens udtjente RIB er nu erstattet af en hurtig redningsbåd, der allerede anvendes af de norske og svenske reddere. Kattegat, Isefjord og Roskilde Fjord bliver det primære indsatsområde for båden.

Læge og sejler Signe Sofie er fløjet til De Kanariske Øer - skal levere gratis lægehjælp i Stillehavet

Signe Sofie Juul på 31 år forlod i sidste uge Danmark. På De Kanariske Øer er hendes 51 fods Jeanneau Sun Odyssey klar. Båden skal danne ramme om Signes projekt, The Floating Clinic, hvor hun fra sin båd skal levere gratis sundhedsydelser i Stillehavet. Cille fra Minbaad.dk følger hende.

Seascape 18 stjålet i Svendborgsund - nu er den fundet

Sejlbåden er stjålet fra Prinsebroen ved Christiansminde, fortæller Rasmus Tyllesen, vagthavende ved Fyns Politi til Fyns Amts Avis. Båden blev få dage efter fundet ved Svendborgs Runde Lystbådehavn. - Det må være drengestreger, siger importør.

 

Vakse sejlere stopper bådbrand i hal i Nørresundby

To sejlere var søndag i færd med at arbejde på deres egen båd i nærheden, da de kunne se røg fra en hal på Sundsholmen i Nørresundby, hvor flere både står opmagasineret. Det skriver TV 2 Nord.