Gå til hoved-indhold
Jan Peetz fra Kastrup, debutant i klassen, får nok at se til i Barcelona, når 350 Finnjoller kæmper.Kapsejlads
Jan Peetz fra Kastrup, debutant i klassen, får nok at se til i Barcelona, når 350 Finnjoller kæmper.

350 Finnjoller til VM for sejlere +40 - fire danskere med

Fire danske Finn sejlere er rejst til El Balis, lidt nord for Barcelona, for at deltage i dette års Finn Masters. Det er VM for Finnjolle sejlere +40 år.

 

Af Troels Lykke |

Der er over 350 tilmeldte sejlere fra 38 nationer i Barcelona og dermed er stævnet tæt på sidste års deltagerrekord med 355 deltagere, da stævnet blev sejlet på Gardasøen.

Fortæller Dansk Finnjolle-klub. Der forklarer videre til minbaad.dk.

Blandt de 4 danske deltagere har vi en veteran - i bogstaveligste forstand - i krop af Flemming Bender Jensen, Dragør Sejlklub. Flemming har deltaget adskillige gange i Finn Masters og er med sine +70 år dansker lejrens veteran.

Ny mand fra Kastrup

I den anden ende af alderskalaen finder vi årets danske debutant - Jan Peetz, også Dragør Sejlklub. Jan viste stor fremgang ved årets første danske stævne i Kastrup, så det bliver spændende at se, hvordan Jan tackler at sejle i de helt store felter.

Jan har sejlet jolle som helt ung og sidenhen gastet i kølbåde. For 3 år siden fik Jan lysten til igen selv at styre en båd.

Med lidt ihærdig træning viser Jan, at man hurtigt kan blive god nok til at deltage i noget så spændende som en veteran verdensmesterskab.

Flere danske mænd i klassen, tak

Det bør da lokke nogle flere danske mænd på vandet i Finnjollen. Især fordi vi næste år afholder Finn Masters i KDY/Skovshoved.

Mød glad op hos en af de danske Finn fleets til en gratis prøvetur!

De to øvrige danskere er Otto Strandvig, KDY, og Jens Kristian Andersen, Vallensbæk, som debutterede i Finn Masters sidste år. 

Vi krydser fingre for, at alle danskerne får et godt stævne. Sejladserne starter mandag og fortsætter frem til fredag i næste uge. 

Sejlerhilsener

Dansk Finnjolleklub

content-loader
content-loader
content-loader