Gå til hoved-indhold
Jan Peetz fra Kastrup, debutant i klassen, får nok at se til i Barcelona, når 350 Finnjoller kæmper.Kapsejlads
Jan Peetz fra Kastrup, debutant i klassen, får nok at se til i Barcelona, når 350 Finnjoller kæmper.

350 Finnjoller til VM for sejlere +40 - fire danskere med

Fire danske Finn sejlere er rejst til El Balis, lidt nord for Barcelona, for at deltage i dette års Finn Masters. Det er VM for Finnjolle sejlere +40 år.

 

Af Troels Lykke |

Der er over 350 tilmeldte sejlere fra 38 nationer i Barcelona og dermed er stævnet tæt på sidste års deltagerrekord med 355 deltagere, da stævnet blev sejlet på Gardasøen.

Fortæller Dansk Finnjolle-klub. Der forklarer videre til minbaad.dk.

Blandt de 4 danske deltagere har vi en veteran - i bogstaveligste forstand - i krop af Flemming Bender Jensen, Dragør Sejlklub. Flemming har deltaget adskillige gange i Finn Masters og er med sine +70 år dansker lejrens veteran.

Ny mand fra Kastrup

I den anden ende af alderskalaen finder vi årets danske debutant - Jan Peetz, også Dragør Sejlklub. Jan viste stor fremgang ved årets første danske stævne i Kastrup, så det bliver spændende at se, hvordan Jan tackler at sejle i de helt store felter.

Jan har sejlet jolle som helt ung og sidenhen gastet i kølbåde. For 3 år siden fik Jan lysten til igen selv at styre en båd.

Med lidt ihærdig træning viser Jan, at man hurtigt kan blive god nok til at deltage i noget så spændende som en veteran verdensmesterskab.

Flere danske mænd i klassen, tak

Det bør da lokke nogle flere danske mænd på vandet i Finnjollen. Især fordi vi næste år afholder Finn Masters i KDY/Skovshoved.

Mød glad op hos en af de danske Finn fleets til en gratis prøvetur!

De to øvrige danskere er Otto Strandvig, KDY, og Jens Kristian Andersen, Vallensbæk, som debutterede i Finn Masters sidste år. 

Vi krydser fingre for, at alle danskerne får et godt stævne. Sejladserne starter mandag og fortsætter frem til fredag i næste uge. 

Sejlerhilsener

Dansk Finnjolleklub

Mød sejlmagere, forsikringsfolk og desigerne til Åbent Hus hos Jakob Jensens Bådeværft

Jakob Jensens Bådeværft har fået en masse spændende personligheder til at komme forbi til Åbent Hus lørdag 23. marts. - Se også både, der har fået nyt folie på, fortæller Lars Ive fra værftet i København.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites