Gå til hoved-indhold

Tursejler-job: Endnu en ledig stilling i Brøndby

Din opgave bliver at synliggøre og markedsføre Dansk Sejlunions eksisterende tilbud til tursejlere, fortæller Steen Wintlew, vice-generaldirektør i Dansk Sejlunion.

Bettina Aller tager duelighedsbevis før Stillehavstur

Bettina Aller og familie vil sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og vil være væk i et års tid. Enten vil hun købe eller leje en 100 fods båd.

Noget om rare svenskere og havnepladser

I denne klumme undrer Claus Rønnow sig over, hvorfor svenske havnepladser er optaget når de faktisk er ledige...

Fru Lorenzen: Langtur med Luna – Just Do It

Nogle gør det mange drømmer om. Det finder gæsteskribent Anne-Mette Lorenzen ud af i Caribien, efter hun interviewer Nønne og Jørgen, der solgte huset og drog ud i verden i en Bavaria 42.

Lad os slå et slag for hjælpsomheden

Er vi blevet ego-sejlere? "Søloven" foreskriver stadig, at "du skal gå til assistance, hvis du kan gøre det uden risiko for eget fartøj eller mandskab", skriver Claus Rønnow i sin klumme.

Rønnows klumme: ”Bumletur” i weekenden

Som altid på en weekendtur er det spændende med vejret søndag – vi skal jo hjem igen til en arbejdsdag mandag. Det skriver Bandholm 27-sejleren fra Sundet Sejlforening.

Byd på en sejlerferie – og støt BØRNEfonden

Sunway Seatravel sætter en luksus sejlerferie på Bahamas på auktion hos Lauritz.com. Alle pengene går ubeskåret til lave en brønd i Burkina Faso.

18.000 Sømil Midt i Verden – nu som e-bog

Læs eller genlæs den spændende beretning af eventyreren Jan Eske Bertelsen, der som 19-årig drog på langfart på sin selvbyggede båd, Frøj. Han døde i 2009.

Sejlads, tidevand og spionage

Stor var min glæde da jeg så at bogen ”Gådefuld sejlads” er blevet genudgivet. Bogen der er en sejlsports- og spionroman, er perfekt til sure novemberaftener.

Fransk sejlerkvinde reddet af smartphone

Florence Arthaud, vinder af Route du Rhum i 1990, blev reddet af sin smartphone, da hun røg over bord ved Korsika under et forsøg på at tisse ud over rælingen.